Informacije

Osiguranje

 

Emil Frey Auto Centar Beograd vam u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem, pruža mogućnost potpunog kasko osiguranja za Mercedes-Benz Certified putnička vozila.

Sada za vaš vrhunski automobil možete imati i najbolju zaštitu, sa pokrićem svih standardnih kasko rizika.

  • Potpuno kasko osiguranje Mercedes Benz vozila sa velikim brojem benefita
  • Uključeni svi standardni kasko rizicii kao što su: požar, udar groma, oluja, grad, saobraćajna nezgoda, pad ili udar nekog predmeta, eksplozija, poplava, bujica i visoka voda, kradja vozila, razbojnička kradja i razbojništvo
  • Rizici podeljeni u dva paketa: C- osnovni rizici i D- sa uključenim rizikom kradja vozila, razbojnička kradja i razbojništvo
  • Ugovor o osiguranju se zaključuje sa učešćem u šteti
  • Teritorijalno pokriće Evropa u geografskom smislu

 

Kontaktirajte nas i uđite u krug komfora i sigurnosti u kome su već zadovoljni klijenti Emil Frey Auto Centra i Wiener Städtische osiguranja.
Očekujemo vas u našem prodajnom salonu u Beogradu:
Omladinskih brigada 33, 11070 Novi Beograd;
Detaljnije informacije možete dobiti i putem kontakt telefona na +381 11 30 19 333; +381 11 30 19 331; 381 11 30 19 332

 

Finansiranje

 

U sklopu naših sveobuhvatnih finansijskih usluga, u Emil Frey Auto Centru vase polovno vozilo može da se finansira na neki od sledećih načina:

  • Kreditiranje putem poslovnih banaka
  • Lizing zakup u saradnji sa S Rent-om, OTP Services, Raiffeisen Rent-om I Porsche Mobility-jem
  • Finansijski lizing u saradnji sa CA LEASING SRBIJA, INTESA LEASING-om, OTP LEASING SRBIJA, PORSCHE LEASING-om, RAIFFEISEN LEASING-om, S-LEASING-om i UNICREDIT LEASING SRBIJA
  • Mogućnost dogovora zagarantovane otkupne cene polovnog vozila nakon odredjenog perioda putem ugovora o povratnom otkupu (Buy Back ugovor)

 

Očekujemo vas u našem prodajnom salonu u Beogradu:
Omladinskih brigada 33, 11070 Novi Beograd
Detaljnije informacije možete dobiti i putem kontakt telefona na +381 11 30 19 333; +381 11 30 19 331; 381 11 30 19 332
Posetite nas kako bismo zajedno pronašli idealno rešenje za finansiranje Vašeg vozila.

 

Prodaja po sistemu "staro za novo"


1. KOJA VOZILA OTKUPLJUJEMO?

Centar polovnih vozila se bavi prodajom polovnih vozila pretežno iz programa “OTKUP STARO ZA NOVO”, proizvođača brenda Mercedes-Benz. Moguće je otkup vozila drugih proizvođača. Otkupljuju se pretežno vozila koja su kupljena u EFAC d.o.o. ili u mreži ovlašćenih dilera na teritoriji Srbije, budući da na taj način najbolje može da se prati istorija popravki i servisiranja vozila. Vozila iz uvoza uglavnom ne otkupljujemo zbog nedovoljno preciznog utvrđivanja pređene kilometraže, redovnog servisnog intervala u oficijalnoj mreži servisa Mercedes-Benz, kao i uvida u verodostojno imovinsko-pravno poreklo vozila.


2. KAKO SE PROCENJUJE VREDNOST STAROG VOZILA (elementi prema kojima se vrši procena)?

Procena polovnog vozila, pri otkupu, vrši se na osnovu uvida u servisni istorijat vozila, opšteg stanja vozila, eventualno postojanje oštećenja, ogrebotina ili havarija, pređene kilometraže, tržišne cene vozila, ali i intenziteta potražnje na tržištu za predmetno vozilo. Zakazuje se detaljan pregled vozila u našem servisu. Nakon urađenog pregleda vozila klijent se informiše o vrednosti vozila u otkupu, tj. ceni vozila koju može da ponudi EFAC. EFAC d.o.o. zadržava pravo da iz objektivnih razloga ne otkupi određeno vozilo.


3. KOJI SU DODATNI TROŠKOVI ZA KUPCA.

Osim doplate za novo vozilo, za kupca-prodavca ne postoje dodatni troškovi. Kada EFAC otkupljuje vozilo, prodavac snosi troškove prenosa apsolutnih prava vlasništva, a kada je EFAC u funkciji prodavca, tada troškovi padaju na teret EFAC. Klijent je u obavezi da uradi odjavu tablica na sopstvenom vozilu i da kompletira dokumentaciju za vozilo koje se otkupljuje, u roku od 3 (tri) radna dana od dana prijema vozila u Centar polovnih vozila, kako bi mogla da se izvrši isporuka novog vozila. Klijent sam izmiruje troškove preregistracije i registracije vozila, dobijanja novih tablica i saobraćajne dozvole.


4. KOJA JE PROCEDURA OTKUPA, KOJA SE DOKUMENTA POPUNJAVAJU?

Za započinjanje procedure otkupa, dovoljan je upit stranke, kopija saobraćajne dozvole, servisna knjižica i vozilo na uvid. Nakon kompletiranja procedure iz tačke 2., EFAC d.o.o. izlazi sa krajnjom ponudom otkupa u pisanoj formi. Ukoliko stranka prihvati ponuđenu cenu otkupa, pristupa se proceduri potpisivanja ugovora o otkupu, vrši se plaćanje, stranka vrši prenos apsloutnih prava vlasništva na EFAC d.o.o., koji postaje vlasnik predmetnog vozila i daje ga u dalju prodaju. Nakon završene procedure otkupa stranka potpisuje ugovor o kupovini novog vozila. Otkup starog vozila može se i tretirati kao avans za kupovinu novog vozila, pri čemu se vrši doplata do pune cene vozila.


5. KOLIKO TRAJE PROCEDURA PROCENE VOZILA?

Kompletna procedura procene vozila do formiranja krajnje ponude ka klijentu uglavnom traje 48 sati, što zavisi od datuma zakazivanja pregleda vozila u servisu.


Emil Frey Auto Centar

Uslovi za finasiranje polovnih vozila

 

- Učešće se kreće od 20% do 50% vrednosti vozila
- Nominalna kamatna stopa i period finansiranja zavise od godine prve registracije vozila

Set dokumenata za fizička lica
Download

Set dokumenata za pravna lica
Download